Voetbalreizen Barcelona

Aanbod Voetbalreizen Barcelona

Tips bij het boeken van een voetbalreis naar Barcelona

  • Wedstrijden worden ongeveer 4 weken voor aanvang definitief vastgesteld door de Spaanse voetbalbond. Hou hier rekening mee met het boeken van een hotel en/of vlucht.
  • Maak er een meerdaagse voetbalreis van. Barcelona is een gigantische stad. Mede hierdoor heeft de stad naast voetbal nog veel meer te bieden. Als gevolg hiervan is het bezoeken van een wedstrijd van FC Barcelona is zeer goed te combineren met een citytrip Barcelona.
  • Ga een dag voor de wedstrijd alvast naar het stadion en boek een stadiontour. Dankzij het doorlopen van de stadiontour krijg je alleen maar meer zin in de wedstrijd!
  • Plan van te voren alvast de dagen zodat je weet wat je allemaal gaat doen. Op deze manier haal je het maximale uit de voetbalreis Barcelona.

Voetbalreizen Barcelona zelf samenstellen

Aan de hand van onderstaande punten kan je zelf een voetbalreis naar Barcelona samenstellen. De onderdelen voor een voetbalreis naar Barcelona zijn:

Aanbod Losse tickets Barcelona

  1. Koop een ticket voor de wedstrijden van FC Barcelona
  2. Boek een hotel in Barcelona voor de beste prijs via deze website
  3. Vergelijk vliegtickets en vlieg voor het scherpste tarief naar Barcelona

Compleet verzorgde voetbalreizen Barcelona

Wanneer je zelf niet een voetbalreis wilt samenstellen dan kun je dit ook laten doen bij verschillende online voetbalreisbureau’s. Dankzij hun ervaring en expertise zorgen zij dat een reis op een juist manier plaats vindt. Onderstaand twee reisbureau’s die gespecialiseerd zijn in voetbalreizen naar Barcelona: